Loading...

Over Instituut voor Preventie & Gezondheid

Wij zijn een samenwerkingsverband van doktersassistenten, huisartsen en specialisten. Gezamenlijk helpen wij Nederlanders gezond en energiek te leven. Dat doen we door u te voorzien van informatie, advies en de mogelijkheid om indien nodig gezondheidsonderzoeken te ondergaan.

Onderzoek en advies op maat.

Gezondheid is belangrijk. Samen met U op weg naar een gezonder leven. Dat is ons doel. Heeft u vragen, zorgen en/of klachten over uw huid? Bij ons kunt u terecht voor advies en een luisterend oor. Op uwer verzoek en indien nodig kunnen we dat aanvullen met enkele onderzoeken. Uitslagen kunnen we met uw toestemming communiceren met uw huisarts.


e-Health

Het Instituut voor Preventie & Gezondheid maakt gebruik van e-Health of te wel informatie-, communicatie- en internettechnologieën om uw gezondheid te ondersteunen. Patiënten en artsen kunnen zo sneller, beter, en doelmatiger met elkaar communiceren. We gebruiken e-Health ook voor diagnostische doeleinden en/of het uitwisselen van informatie en uitslagen. Veel mensen zijn bijvoorbeeld bekend met teledermatologie, waarbij patient, huisarts en dermatoloog vrijwel direct met elkaar in verbinding staan. Zo draagt e-Health bij aan meer regie op uw gezondheid.

 
E-Health arts


Onze missie

Samen op weg naar een gezonder leven. Dat is onze missie. Voor iedereen, die dat wil. Ongeacht zijn of haar financiële draagkracht, herkomst, geaardheid, etniciteit of politieke kleur. Inzicht in uw gezondheid is daartoe een voorwaarde. Via informatie, advies en eventueel nader onderzoek vervullen we die voorwaarde. Uiteraard doen we dat binnen de kaders die de wet aan ons stelt. Zo besteden we veel tijd om u goed te informeren en u daarmee in staat te stellen om geïnformeerd te beslissen, samen met ons. Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal.


Landelijke onderzoekspunten

 

Aanvullende preventieve onderzoeken vinden plaats door onze zorgprofessionals op een van onze locaties in Nederland, dus ook bij u in de buurt. Daarnaast is contact ook mogelijk via skype.